Rreth nesh

Optika.al është optikë me eksperiencë në fushën e optikës dhe optometrisë. Disponon të gjitha shërbimet për një shëndet sa më të mirë të syve për të rritur dhe fëmijë. Gjithashtu ofron syze dielli, syze optike, lente optike dhe kontakti të markave ndërkombëtare më prestigjoze. Ne ju ndihmojmë edhe në dhënien e informacionit për cdo problem qe ju mund të keni me sytë tuaj. Na vizitoni në çdo filial Optika.al ose ne vijmë tek ju me shërbimin e postës së shpejtë!

PARTNERËT ZYRTARË

TOP