Dita

85500 L

Flight 006

Pilotët luftarakë, të nderuar për guximin e tyre, u bënë frymëzim stili për burrat në vitet e pasluftës duke sjelle ne jete modelin ikonik aviator.

Krijimi i një syzeje të vetme Dita kalohet në 320 procese pune për një periudhë 8 muaj. Prodhimi kalon në metodat më delikate tradicionale ‘Hand made’ deri në proceset më të përparuara teknologjike. Në dallim nga markat e tjera komerciale që punojnë për sasi, Dita punon për cilësinë maksimale duke përdorur titanium Japonez dhe flori 18K. Për më shumë ofron një dizajn unik, elegant dhe të bukur.

Marka

Dita

Forma

Oval, Square

Gjinia

Femra, Meshkuj, Unisex

Koleksioni

Luxury, Best Seller

Lloji

Syze dielli

Lloji i Lentes

UVA/UVB

Materiali

Gold Plated, Titanium

Ngjyra

Gri

Ngjyra e Lentes

Gri

Size

52/22-144

DITA Flight-Series Titanium front frame, bridge piece and brow bar Custom Japanese acetate lens rim inserts Titanium temples with diamond pressed detail Custom Titanium nose pads with diamond pressed detail 100% UVA and UVB lens with Anti-reflective coating Handmade in Japan
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart