Dita

76500 L

Journey

Krijimi i një syzeje të vetme Dita kalohet në 320 procese pune për një periudhë 8 muaj. Prodhimi kalon në metodat më delikate tradicionale ‘Hand made’ deri në proceset më të përparuara teknologjike. Në dallim nga markat e tjera komerciale që punojnë për sasi, Dita punon për cilësinë maksimale duke përdorur titanium Japonez dhe flori 18K. Për më shumë ofron një dizajn unik, elegant dhe të bukur.

Marka

Dita

Forma

Round

Koleksioni

Luxury

Gjinia

Femra, Meshkuj, Unisex

Lloji

Syze dielli

Lloji i Lentes

UVA/UVB

Materiali

Gold Plated, Titanium

Ngjyra

Gold

Ngjyra e Lentes

Jeshile

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart