Dita

119000 L

Mach Seven

 

Krijimi i një syzeje të vetme Dita kalohet në 320 procese pune për një periudhë 8 muaj. Prodhimi kalon në metodat më delikate tradicionale ‘Hand made’ deri në proceset më të përparuara teknologjike. Në dallim nga markat e tjera komerciale që punojnë për sasi, Dita punon për cilësinë maksimale duke përdorur titanium Japonez dhe flori 18K. Për më shumë ofron një dizajn unik, elegant dhe të bukur.

Marka

Dita

Forma

Rectangle

Gjinia

Femra, Meshkuj, Unisex

Koleksioni

Luxury

Lloji

Syze dielli

Lloji i Lentes

UVA/UVB

Materiali

Gold Plated, Acetat, Titanium

Ngjyra

Gri, Gold

Ngjyra e Lentes

Gri

Size

56-19 130

 • Dita Mach Series Frame
 • Acetate Lens Rim
 • Titanium Inlay Frame With Press Line Detail
 • Double Nylor Detail
 • Dual Brow Bar With Contrast Finish
 • Custom Titanium Nose Pads
 • Titanium Temples With Fork Integrated Hinge
 • Acetate Temple Tips With Laser Line Detail
 • 100% UVA And UVB Lens With Anti-Reflective Coating
 • Made In Japan
 • DTS135-56-03
 • SIZE 56-19 130
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart