Dita

92000 L

Narcissus

 

Krijimi i një syzeje të vetme Dita kalohet në 320 procese pune për një periudhë 8 muaj. Prodhimi kalon në metodat më delikate tradicionale ‘Hand made’ deri në proceset më të përparuara teknologjike. Në dallim nga markat e tjera komerciale që punojnë për sasi, Dita punon për cilësinë maksimale duke përdorur titanium Japonez dhe flori 18K. Për më shumë ofron një dizajn unik, elegant dhe të bukur.

Marka

Dita

Forma

Butterfly

Gjinia

Femra

Koleksioni

Luxury

Lloji

Syze dielli

Lloji i Lentes

UVA/UVB

Materiali

Gold Plated, Titanium

Ngjyra

E zezë, Gold

Ngjyra e Lentes

Gri

  • Combination titanium/acetate frame
  • Exposed monofilament on inner nose bridge
  • Lens mounted inside the titanium structure, encased in acetate
  • Custom titanium nose pads
  • 100% UVA And UVB lens with anti-reflective coating
  • Made in Japan
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Produkti është shtuar në shportën tuaj.

Vazhdoni blerjet Shiko shportën (%s)