Dita

126000 L

Decade Two
DRX-2082-A-SLV-GLD-62-Z

DITA DECADE-TWO LIMITED EDITION 1 OF 1000

Krijimi i një syzeje të vetme Dita kalohet në 320 procese pune për një periudhë 8 muaj. Prodhimi kalon në metodat më delikate tradicionale ‘Hand made’ deri në proceset më të përparuara teknologjike. Në dallim nga markat e tjera komerciale që punojnë për sasi, Dita punon për cilësinë maksimale duke përdorur titanium Japonez dhe flori 18K. Për më shumë ofron një dizajn unik, elegant dhe të bukur.

Marka

Dita

Forma

Aviator

Gjinia

Femra, Meshkuj, Unisex

Koleksioni

limited edition, Luxury

Lloji

Syze dielli

Materiali

Gold Plated, Titanium

Lloji i Lentes

UVA/UVB

Ngjyra

Gold, Silver

Ngjyra e Lentes

Gri

Titanium Frame Front Construction Titanium Temples Custom Signature Diamond Detail End Pieces 100% UVA and UVB Lens with Anti-reflective Coating Made in Japan
Frame Dimensions: 62/12-128 (mm)
Frame Width: 146mm
Frame Height: 57mm
Temple:128mm
Bridge:12mm
Frame Material: Titanium
Frame Color: Black Palladium/Yellow Gold

IN EVERY PACKAGE

  • Handcrafted DITA Eyewear Frame
  • Magnetic DITA Box
  • Microfiber Lens Cleaning Cloth
  • DITA Eyewear Roll Case
  • Warranty Booklet
 
   
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart