Dita

79625 L

Mach One

Dita Mach One
Syze e serise Mach jane frymezuar nga dashuria për makinat, varkat e shpejta dhe avionët supersonike që janë ndërtuar me metoda të avancuara dhe materiale të shkëlqyera. Këto syze janë ndërtuar për të ndezur të njëjtin intensitet që vetëm më të mirët nga këto makina mund të shkaktojnë.

Krijimi i një syzeje të vetme Dita kalohet në 320 procese pune për një periudhë 8 muaj. Prodhimi kalon në metodat më delikate tradicionale ‘Hand made’ deri në proceset më të përparuara teknologjike. Në dallim nga markat e tjera komerciale që punojnë për sasi, Dita punon për cilësinë maksimale duke përdorur titanium Japonez dhe flori 18K. Për më shumë ofron një dizajn unik, elegant dhe të bukur.

Marka

Dita

Forma

Aviator, Square

Gjinia

Meshkuj

Koleksioni

Luxury

Lloji

Syze dielli

Lloji i Lentes

UVA/UVB

Materiali

Gold Plated, Acetat, Titanium

Ngjyra

Gri, Gold

Ngjyra e Lentes

Gri

Dita Mach One
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart