Serengeti

22000 L

Serengeti eshte marka me teknologjine me te larte te lentes dhe eshte e vetmja qe ofron lente 3 ne 1:
-E polarizuar
-Fotokromatike
-Bluefilter

Pioner në teknologjinë Photochromic, lentet Serengeti u ofrojnë syve tuaj sasinë e saktë të dritës që nevojitet në çdo kohë dhe në të gjitha kushtet e motit.  Në të vërtetë, lentet reagojnë ndaj sasisë së rrezatimit UV në atmosferë, duke llogaritur që gradualisht të kalojë nga drita në errësirë.

Falë kësaj aftësie të lenteve për t’u përshtatur me dritën, teknologjia fotokromatike eliminon lodhjen e syve duke bërë procesin e përshtatjes me driten në vend të syve tuaj.

ULTRA-HIGH DEFINITION

Unike dhe specifike për Serengetin, teknologjia e Kontrollit Spectral ju ofron kualitet shume te larte duke përmirësuar ngjyrat dhe kontrastet, duke rritur perceptimin e thellësisë.

BLLOKIMI I 95% TË DRITËS TË DËMSHME BLU Gjithashtu ruan shikimin tuaj në mënyrë të përsosur dhe mbron sytë tuaj nga plakja dhe dëmtimet,  duke bllokuar dritën e dëmshme blu deri në 95% dhe duke lejuar vetem driten esenciale blu.

Teknologjia Serengeti e polarizimit ju lejon të përjetoni një qartësi absolute dhe lehtëson lodhjen e syve duke eliminuar shkëlqimin shkatërrues dhe reflektimet që vijnë nga rruga, bora, deti dhe sipërfaqet.

Marka

Serengeti

Forma

Aviator

Gjinia

Meshkuj

Lloji

Syze dielli

Lloji i Lentes

E polarizuar, Fotokromatike, Mineral

Materiali

Titanium

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart