Lente Blue Control

Bli me IuteCredit duke filluar nga 980 L në muaj.

15,000 L

Bli me këste me IuteCredit
Category:

Description

Lente Blue Control

-Mbrojtje maksimale ndaj dritës blu (pajisjet dixhitale, telefoni, komjuteri)

-Mbrojtje nga rrezet UVA dhe UVB të diellit

-Rezistente ndaj gërvishtjeve, mjegullimit dhe thyerjes

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lente Blue Control”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP